the best
for your
goods

een persoonlijke dienstverlening
en een snelle respons in elke fase

the best
for your
goods

een persoonlijke dienstverlening
en een snelle respons in elke fase

Een efficiënter werkproces, een sterk uitgebouwd netwerk van betrouwbare partners, de synergie van de expertise en ervaring van twee sterke teams… het is maar een greep uit de voordelen waar u als klant van geniet. Want uw goederen op tijd, veilig en kostenefficiënt vervoeren, is voor ons het olympisch minimum.

Boschmans Steinacher maakt het verschil met een snelle respons in elke fase van het logistieke proces, een persoonlijke dienstverlening en puur vakmanschap. Op die manier bieden we een uitzonderlijke toegevoegde waarde aan klanten, die enkel met het beste tevreden zijn.

Onze activiteiten op een rij:Image

miles ahead in logisticsfrom art
to copper

Ons team verdiept zich in uw business en garandeert u zo de beste oplossing.

Zowel kleine ondernemingen als grote multinationals met specifieke logistieke behoeften, vertrouwen op onze doorgedreven service en knowhow. Zo zijn we gespecialiseerd in niet-standaard cargo - van kunst en antiek over koper en staal tot glas en vlas -, projectlading, speciale routes en minder evidente bestemmingen.

Ons team verdiept zich in uw business en garandeert u zo de beste oplossing. Want in een sector waar het kleinste detail belangrijk is, laten we liever niets aan het toeval over. Of hoe we voor uw goederen letterlijk en figuurlijk verder gaan, en ze behandelen alsof ze van ons zijn.

from
art to
copper

Ons team verdiept zich in uw business en garandeert u zo de beste oplossing.
 

Boschmans Steinacher is member of